Tilbake
Skriv ut

Multiplié dansefestival, 1.-10. trinn

Multiplié dansefestival 21. -26. april 2020!

Multiplié arrangeres av DansiT og er en av Norges største dansefestivaler. Skolene og elevene får velge mellom et utvalg av danseproduksjoner. Skolen får nærmere informasjon om disse i løpet av høsten 2019.  Velkommen til festivalen som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være, og for hvem. Alle arrangement programmeres etter festivalens kunstneriske profil, og et ønske om å gi plass til ulike stemmer, kropper, uttrykk og livserfaringer. Under neste festival vil du møte lokale, nasjonale og internasjonale dansekunstnere i forestillinger, kurs, samtaler med mer.

Til neste festival får vi blant annet besøk av det internasjonale breakdance kompaniet ILL-Abilities, som består av åtte breakdansere med ulike funksjonsnedsettelser. ILL-Abilities er inspirerende, dyktige og kraftfulle dansere som engasjerer seg i å gjøre utfordringer om til muligheter.

Følg med på våre nettsider for flere spennende kunstnere og forestillinger som vil dukke opp etterhvert. Kontakt oss gjerne ved spørsmål. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trondheim kommune