Tilbake
Skriv ut

Tegn musikken, 1.- 4. trinn

FULLT! 22., 23., 26., 27. og 28.. august kl 09.45 på Kunsthallen.

Påmelding til: Guri Krog Dodig 72 54 88 11. guri.dodig@ou.trondheim.kommune.no

OM VERKSTEDET:

Barna får mulighet til å komponere musikk gjennom tegning, og til å få spilt musikken sin av profesjonelle musikere. Prosjektet skjer i forbindelse med partiturutstillingen til nyMusikk på Kunsthall Trondheim. Her vises de grafiske partiturene til den eksperimentelle saksofonisten og komponisten Mats Gustafsson fra Sverige. Barna får en omvisning i Gustafssons lekne utstilling, og får selv eksperimentere med å skape musikk ved hjelp av tegning. Workshopen ledes av Ida Løvli Hidle og Matilda Rolfsson.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trondheim kommune
  • Kunstnere/grupper: Kunsthallen
  • Idé/opplegg: Nymusikk Trondheim

Om kunstner / utøver / gruppe

Ida Løvli Hidle er en premiert akkordeonist som har gjort solokonserter i land som Kina, Belgia, Tyskland, Russland og Canada, og samarbeidet med komponister som bl.a. Sofia Gubaidolina. Ida jobber innenfor en rekke sjangre og konstellasjoner, som jazzorkesteret ”Skadedyr” og Kjerringøy Bryggeopera.

Matilda Rolfsson er en svensk perkusjonist bosatt og aktiv i Trondheim. Hun har de siste årene gjort seg bemerket på en rekke konsertsteder og festivaler, og hos anmeldere i inn- og utland. Matilda spiller basstromme og arbeider med verdenskjente improvisasjonsmusikere og dansere. Hun er også vant med å gjøre egne konserter for barn.